رسانه | ۲۰ ماه مدیریت در بهزیستی همدان؛ از ساماندهی مالی تا رشد ۳۳۰ درصدی درآمد

مدیرکل سابق بهزیستی استان همدان با تشریح عملکرد حدود ۲۰ ماهه خود در این مجموعه، از ساماندهی وضعیت مالی، پرداخت معوقات، رشد ۳۳۰ درصدی درآمدهای اختصاصی خبر داد و گفت: بهزیستی همدان امروز از نظر مالی و جایگاه بین‌دستگاهی در شرایط بهتری نسبت به آغاز این دوره قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان، به نقل از پایگاه خبری الوند، آیین تودیع و معارفه مدیرکل بهزیستی استان با حضور جمعی از مسئولان استانی برگزار و ضمن تقدیر از فریدالدین حجت‌الاسلامی، محمد قادری احسان‌پور به عنوان سرپرست اداره‌کل بهزیستی استان همدان معرفی شد.

فریدالدین حجت‌الاسلامی در این مراسم با قدردانی از کارکنان، مدیران و مجموعه‌های همکار، با اشاره به حدود ۲۰ ماه فعالیت خود در بهزیستی استان همدان، اظهار کرد: در این مدت همه تلاش خود را برای اصلاح روندهای درون‌سازمانی، ارتقای جایگاه بهزیستی و خدمت‌رسانی بهتر به جامعه هدف به کار گرفتیم.

بحران مالی در ابتدای مسیر

وی با اشاره به شرایط دشوار آغاز مسئولیت خود، بیان کرد: در ابتدای حضور در بهزیستی همدان، سازمان با مشکلات مالی، معوقات، بی‌اعتمادی و برخی چالش‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی مواجه بود و بازسازی این شرایط نیازمند تلاش شبانه‌روزی و همراهی همه همکاران بود.

مدیرکل سابق بهزیستی استان همدان تصریح کرد: در روزهای نخست مسئولیت، مجموعه با شرایط مالی دشواری مواجه بود و تلاش گسترده‌ای برای ساماندهی اعتبارات، پرداخت معوقات و ایجاد ثبات مالی صورت گرفت.

حجت‌الاسلامی ادامه داد: امروز با افتخار اعلام می‌کنم که سازمان هیچ بدهی به خارج از مجموعه ندارد و منابع مالی موجود نیز بر اساس ضوابط و برنامه‌های مصوب، در مسیر بهبود شرایط رفاهی کارکنان و ارتقای خدمات هزینه خواهد شد.

رشد ۳۳۰ درصدی درآمدهای اختصاصی

وی با اشاره به برخی دستاوردهای این دوره گفت: در حوزه درآمدهای اختصاصی، طی یک سال رشد ۳۳۰ درصدی محقق شد؛ همچنین در بخش جذب اعتبارات مرتبط با جامعه هدف، بیش از ۴۶ درصد فراتر از سرانه و سهم تعیین‌شده برای استان منابع جذب شد که این موفقیت حاصل پیگیری، رایزنی و تلاش مجموعه بهزیستی استان بود.

مدیرکل سابق بهزیستی استان همدان افزود: در طول این مدت تلاش شد املاک و دارایی‌های رهاشده ساماندهی و ظرفیت‌های درآمدی سازمان فعال شود که نتیجه این اقدامات، علاوه بر بهبود وضعیت مالی، افزایش توان مجموعه برای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف بوده است.

ارتقای جایگاه بهزیستی در استان

حجت‌الاسلامی با اشاره به بهبود جایگاه سازمان در سطح استان اظهار کرد: امروز بهزیستی در میان دستگاه‌های اجرایی، نهادهای نظارتی، دستگاه قضائی و سایر شرکای کاری از جایگاه و احترام مناسبی برخوردار است و این موضوع حاصل عملکرد، تلاش و آبرویی است که کارکنان این سازمان برای آن گذاشته‌اند.

وی افزود: در آغاز این مسیر، سازمان با برخی بدبینی‌ها و چالش‌ها در ارتباط با دستگاه‌های مختلف مواجه بود، اما با تلاش و پیگیری همکاران، روابط برون‌سازمانی و درون‌سازمانی بهزیستی تقویت شد و امروز بسیاری از دستگاه‌ها و مجموعه‌های استان، خود را همراه و حامی بهزیستی می‌دانند.

مدیرکل سابق بهزیستی استان همدان همچنین با اشاره به وضعیت رفاهی کارکنان تصریح کرد: در ۲۰ ماه گذشته، میزان رفاهیئت همکاران رشد قابل توجهی داشته است و بهبود شرایط کارکنان همواره یکی از دغدغه‌های اصلی مدیریت مجموعه بوده است.

موفقیت‌ها متعلق به یک نفر نیست

حجت‌الاسلامی با تأکید بر اینکه دستاوردهای این دوره حاصل تلاش یک فرد نبوده است، خاطرنشان کرد: اگر در این مسیر موفقیتی حاصل شده، متعلق به یک فرد نیست، بلکه نتیجه تلاش جمعی همه کارکنان، معاونان، رؤسای شهرستان‌ها، کارشناسان، مراکز، مؤسسات، سازمان‌های مردم‌نهاد و شرکای اجتماعی بهزیستی است.

وی با اشاره به سختی‌ها و فشارهای این دوره گفت: در مسیر مسئولیت با برخی تخریب‌ها، بی‌اخلاقی‌ها و فشارها نیز مواجه بودیم، اما هیچ‌گاه این مسائل نباید موجب شود که از مسیر خدمت و دفاع از کیان سازمان و کارکنان عقب‌نشینی کنیم.

توصیه به مدیر جدید؛ «کنار او بایستید»

مدیرکل سابق بهزیستی استان همدان خطاب به کارکنان این مجموعه گفت: توصیه من به همه شما این است که در کنار مدیر جدید سازمان بایستید و کمک واقعی کنید.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت فرهنگ سازمانی اظهار کرد: مدیر باید برای همه اعضای سازمان نقش پدری داشته باشد. در هر مجموعه‌ای ممکن است افراد با ویژگی‌ها و دیدگاه‌های متفاوت حضور داشته باشند، اما وظیفه مدیریت و کارکنان این است که در کنار یکدیگر برای پیشرفت سازمان تلاش کنند.

حجت‌الاسلامی احترام به کارکنان را یکی از ضرورت‌های مهم سازمانی دانست و افزود: احترام به همکاران، فارغ از جایگاه اداری آنان، یکی از مهم‌ترین ضرورت‌های هر سازمان است. جایگاه انسانی و تخصص افراد باید مورد توجه قرار گیرد و هیچ‌کس نباید صرفاً بر اساس عنوان و سمت خود مورد قضاوت قرار گیرد.

تأکید بر حمایت از ظرفیت‌های مردمی

وی همچنین خواستار حمایت از ظرفیت‌های مردمی و مراکز غیردولتی شد و گفت: موفقیت یک مرکز، مؤسسه، سازمان مردم‌نهاد یا مجموعه همکار، در واقع موفقیت بهزیستی است. باید از توسعه ظرفیت‌های اجتماعی استقبال کنیم و به جای محدود کردن یکدیگر، زمینه رشد و پیشرفت همه را فراهم کنیم.

مدیرکل سابق بهزیستی استان همدان ادامه داد: هر یک از کارکنان که رشد و پیشرفت کنند، در واقع سازمان را رشد داده‌اند و این موفقیت‌ها باید موجب افتخار همه اعضای خانواده بزرگ بهزیستی باشد.

مسیر بهزیستی همدان باید ادامه پیدا کند

حجت‌الاسلامی با اشاره به مسئولیت جدید مدیرکل بهزیستی استان همدان خاطرنشان کرد: مسیر پیشرفت برای بهزیستی همدان امروز هموارتر از گذشته است و این مسیر باید با همدلی و همراهی ادامه پیدا کند. همه باید به مدیر جدید کمک کنند تا روندهای آغازشده با قدرت بیشتری دنبال شود.

وی با قدردانی از استاندار همدان، نمایندگان مردم، مسئولان دستگاه‌های اجرایی، نهادهای نظارتی، مدیران و کارکنان استان گفت: حمایت‌ها و همراهی‌های صورت‌گرفته از بهزیستی، نقش مهمی در تحقق برنامه‌ها و بهبود جایگاه سازمان داشته است.

مدیرکل سابق بهزیستی استان همدان همچنین با قدردانی از معاونان، مدیران ستادی، رؤسای شهرستان‌ها، مدیران مراکز و مؤسسات، کارکنان اداری و خدماتی و فعالان حوزه رسانه اظهار کرد: بسیاری از همکاران در این مدت شبانه‌روز برای پیشبرد امور تلاش کردند و نام و زحمات همه آنان در ذهن و قلب من باقی خواهد ماند.

مسئولیت‌ها ماندگار نیستند

حجت‌الاسلامی با بیان اینکه بهزیستی سرمایه‌های ارزشمند بسیاری در اختیار دارد، تصریح کرد: مدیران و کارشناسان توانمند، کارکنان دلسوز و مجموعه‌های مردمی و غیردولتی از مهم‌ترین سرمایه‌های این سازمان هستند و باید از این سرمایه‌ها صیانت کرد.

وی در پایان گفت: مسئولیت‌ها ماندگار نیستند و آنچه از انسان باقی می‌ماند، نحوه عملکرد، خدمت، اخلاق و خاطره‌ای است که در ذهن مردم و همکاران برجای می‌گذارد. امیدوارم در مسیر جدید نیز بتوانم خدمتگزار شایسته‌ای برای مردم، جامعه هدف، نظام و کشور باشم.

کد خبر 202298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد